POBEDNICI BEZ TRIJUMFA: Gradonačelnik nema vremena za trubače

Lokalne vesti - Utorak 12.07.2016 - 14:08

U utorak nešto posle podneva strogim centrom Vranja odjekivale su trube najboljeg trubačkog sastava po oceni žirija ovogodišnjeg „Vlasinskog leta“, orkestra Stefana Mladenovića.

Pobednici Pobednici "Vlasinskog leta"; Foto: D. Ristić/OK Radio

Defilovavši gradskim šetalištem, članovi orkestra su proslavljali pobedu, ostvarenu u nedelju u Surdulici, koja im je omogućila direktno učešće na ovogodišnjem saboru u Guči.

Njih je trebalo da primi gradonačelnik Slobodan Milenković, međutim, kako su saopštili članovi njegovog kabineta, u tom trenutku je bio na važnom sastanku, tako da je ovaj susret odložen.

Zanimljivo je da niko od aktuelnog gradskog rukovodstva nije izašao i barem neformalno čestitao orkestru na uspehu.

Na platou ispred Gradske kuće, muzičari su izložili i trofejni bubanj, simboličan poklon za trijumf na „Vlasinskom letu“.

Pored članova orkestra, sa njima je bio i podmladak, najmlađi izdanak poznate muzičarske porodice Mamutović, mali Miša.

On je sasvim ozbiljno, rame uz rame sa muzičarima, pored svog oca Fabijana muzicirao na svojoj plastičnoj trubi, koju će verovatno, uskoro zameniti pravom.

Nakon desetak minuta muziciranja, koje je privuklo pažnju malobrojnih prolaznika po podnevnoj vrelini, članovi orkestra su završili ovaj mini nastup i pozdravili sa prisutnima.

Orkestar Stefana Mladenovića, naslednika oca Nenada, priprema se za nastup na saboru u Guči, koji će biti održan od 11. do 13. avgusta ove godine.
 

    

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: