Počela isplata izbornih dnevnica

Lokalne vesti - Utorak 08.04.2014 - 12:03

Isplata novčanih nadoknada za članove biračkih odbora na minulim parlamentarnim izborima odvija se u Vranju bez većih problema.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Isplata će se prema najavama nadležnih završiti u sredu, i to u Mesnoj zajednici u Gračaničkoj ulici za lica sa teritorije grada i Vranjske Banje.

Radno telo Republičke izborne u Vranju za tu namenu izdvojilo je 6,8 miliona dinara, a taaj novac biće isplaćen za 4.401 člana stalnog i proširenog sastava biračkih odbora.

Predsednici i zamenici biračkih odbora inkasiraće po 2.500 dinara dok će svima ostalim pripasti po 1.500 dinara.

Nebojša Savić, službeno lice za obavljanje finasijskih poslova RIK napominje da će novac biti isplaćen samo licima koja su bila prisutna na biračkim mestima.

On je naveo podatak da će devet članova Radnog tela za sprovođenje izbora pečaliti po 15.00 dinara dok je za 17 angažovanih lica u Gradskoj upravi namenjeno 127.500 dinara, što je u proseku po 7.500 dinara.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: