Počeli razgovori o novoj KOALICIJI

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.05.2016 - 11:29

Kao što su i najavili, naprednjaci u Vranju održali su preliminarne sastanke sa potencijalnim koalicionim partnerima oko pravljenja nove vlasti.

Odbor za doček SNS-a? FOTO FB strana GrO SNS-a Vranje Odbor za doček SNS-a? FOTO FB strana GrO SNS-a Vranje

U subotu su u prostorijama SNS-a najpre održani sastanci sa predstavnicima Jedinstvene Srbije, pa onda DS-a i na kraju SDS-a, dok su naprednjaci ostali verni najavama i nisu pozvali SPS na pregovore.

Prema rečima šefa GrO SNS-a Slaviše Bulatovića, razgovori su bili samo početni, „da se još jednom vidimo“, a ozbiljniji pregovori tek slede.

- Imali smo normalne i konstruktivne razgovore. Nije bilo reči o imenima i funkcijama, to će tek doći na red. Želimo da dobijemo prave partnere, a taj proces će trajati još izvesno vreme - najavljuje Bulatović.

Sastancima je sa strane naprednjaka prisustvovala čitava prva ekipa stranke - Bulatović, Goran Nikolić, Milenković, Đorđević, Moša Stoiljković...

JS je predstavljao Manić, SDS Igor Andonov i njegova prva postava, a DS predsednik Skupštine Slobodan Stamenković te Perica Janković i Nela Dimitrijević.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: