Počeo "Zlatni puž"

Lokalne vesti - Subota 23.08.2014 - 08:29

Internacionalna dečija radionica animiranog filma ,,Zlatni puž 2014“ u petak je svečano otvorena u atrijumu Omladinskog kulturnog centra u Vranju.

Sa otvaranja manifestacije Sa otvaranja manifestacije

Za nedelju dana, koliko je predviđeno da manifestacija traje, “Zlatni puž“ će okupiti 80 učesnika iz SAD-a, Italije, Izraela, Bugarske, Hrvatske, Makedonije i nekoliko gradova Srbije.

Otvaranju je osim gradončelnika, njegovih saradnika, gostiju iz Srbije i inostranstva prisustvovao i veliki broj ljubitelja animiranog filma.

Manifestacija je počela retrospektivom animiranih filmova sa prethodnih radionica.

Učesnike kako je najavio Miroslav Đerić, zamenik direktora u ŠAF-u očekuje rad po grupama, a biće organizovane i prezentacije gostujućih škola i projekcija animiranih filmova.

 - Potrudićemo se da budemo dobri domaćini, čeka nas naporan rad dobro druženje i razmena iskustava – rekao je na otvaranju Đerić.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Zoran Antić .

On je gostima poželeo dobrodošlicu i prijatan boravak, napominjući da je Vranje „grad lepih stvari“.

- Želimo da istaknemo ono što je najbolje, a to je naš ŠAF, sjajna odabrana mala četa koja pravi sjajne rezultate.

Neka manifestacija traje ovde u Vranju uz još veću podršku pomoć pa i prisustvo čelnika naše države – kazao je gradonačelnik Antić.

Svečano otvaranje 10. Inernacionalne  dečije  radionice  animiranog filma ,,Zlatni puž 2014“ upriličeno je i prigodnim koktelom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: