Počinje MAJ, MESEC MUZIKE

Lokalne vesti - Petak 05.05.2017 - 13:18

U Galeriji Narodnog muzeja u Vranju od 19 časova koncertom Danila Mitića počinje tradicionalna manifestacija “Maj mesec muzike”.

Najavni plakat manifestacije Najavni plakat manifestacije

Na otvaranju je planirano veče harmonike, a u utorak 9. maja  biće održan koncert najuspešnijih učenika Muzičke škole, takođe sa početkom u 19 časova.

U četvrtak 11. maja je veče klavira, a nastupiće Vedrana Stošić.

U utorak 16. maja je veče kamerne muzike, a Vranjancima će se predstaviti kamerni orkestar „Amorozo“ i učenici srednje Muzičke škole ''Stevan Mokranjac'' Vranje i to od 18 časova.

U četvrtak 18. maja veče je posvećeno harfi i flauti, nastupaju Dijana Sretenović  na harfi i Marija Nikolić Stojanović sa flautom.

Dva dana kasnije 20. i 21. maja planirano je takmičenje malih pijanista u sali Muzičke škole sa početkom od devet časova.

21. maja je veče opere, a biće izvedena Mocartova „Čarobna frula“ Opere i teatra „Madlenijanum“ u Domu Vojske Srbije od 18:30 časova.

U utorak 23. maja  je veče kamerne muzike, nastupiće Aleksandar Tasić na  klarinetu i Gudački kvartet Akademije umetnosti iz Novog Sada.

Za kraj manifestacije planirano je veče romantične solo pesme, veče duhovne muzike, a 31. maja biće obeležen Dan Muzičke škole.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: