Počinje ZLATNI PUŽ

Lokalne vesti - Nedelja 21.08.2016 - 12:31

Tradicionalni festival animacije „Zlatni puž“, biće održan od 22 – 26. avgusta u Vranju.

Najavni plakat za manifestaciju Najavni plakat za manifestaciju

Koncept “Zlatnog puža 2016“ i 11. Internacionalne dečje radionice animiranog filma  je da učesnici nekoliko dana stvaraju animirane filmove u kreativnoj atmosferi, uz neposredan pristup i korisna predavanja.
 
Predavači će biti poznati animatori iz Srbije i inostranstva, koji će kroz praktičan rad i predstavljanjem svog umetničkog opusa podučavati decu i mlade animaciji.
 
Prateći program Festivala podrazumeva predstavljanje škola i klubova iz Slovenije, Bugarske, Rusije, Makedonije i Srbije.

- Zanimljive su i gošće iz Rusije iz Centra “Podsolnuh”, koji prati socio-psihološku, socijalnu i obrazovnu rehabilitaciju dece i adolescenata sa smetnjama u razvoju - kažu u ŠAF-u.

Ovogodišnju manifestaciju “Zlatni puž” otvoriće u ponedeljak, 22. avgusta u 20.00 sati, u atrijumu Omladinskog kulturnog centra, predsednik Skupštine Dejan Tričković.

vranje.org.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: