Počinju DANI VRANJA

Lokalne vesti - Utorak 23.08.2016 - 14:33

Kao i svake nedelje ovoga leta lokalno pozorište u sali Doma vojske odigraće predstavu sa svog repertora, samo što će ovoga puta time označiti i početak ovogodišnjih „Dana Vranja“.

Sa nekih ranijih, skupljih Sa nekih ranijih, skupljih "Dana Vranja" FOTO Gradski sajt

U okviru ovogodišnje manifestacije, koja će trjati do 28. avgusta, Vranjanci će imati piliku da vide i Sajam knjiga, Sajam narodnog stvaralaštva, izložbu fotografija, Letnji atelje, izložbe slika, čas joge, književne večeri, prezentaciju vranjske kuhinje, memorijal „Bakije Bakića“, Međunarodnu smotru folklora...

Kako su organizatori zamislili „Dane Vranja“ najbolje pokazuje glavni detalj - u subotu će na centralnoj bini najpre biti održan koncert hora Muzičke škole “Stevan Mokranjac”, a potom će nastupiti i zvezda „Granda“ Petar Mitić Pepi, iza koga slede grupe “Cardinal Point“, „Southern district“ i „High school rollers“.  

Sve će biti završeno u nedelju, 28. avgusta, kada će biti organizovan defile pripadnika Čete Konjanika i Čete vodiča službenih pasa Policijske brigade Beograda, uz pokaznu vežbu ovih jedinica na stadionu „Jumka“.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: