Poginuo nekadašnji fudbaler Dinama

Lokalne vesti - Sreda 03.08.2016 - 14:06

Nekadašnji fudbaler Dinama iz Vranja Zoran Baljak (20), poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila u Sloveniji.

Zoran Baljak. Foto: FB, lična arhiva Zoran Baljak. Foto: FB, lična arhiva

Baljak je pre odlaska u Maribor nastupao za Dinamo, pošto je u tim vranjskog prvoligaša došao prošle godine.

Pored njega, povredama je podlegao i slovenački fudbaler Damjan Marjanović (20), koji je upravljao vozilom, dok je Baljak sedeo iza njega.

Lekari u Mariboru bore se za život još jednog srpskog fudbalera, 19-godišnjeg golmana iz Kovilja Ljubomira Moravca, kome su prema navodima slovenačkih medija, amputirani ruka i noga, dok je četvrti fudbaler  Žiga Lipušček (20) lakše povređen. On je sedeo na suvozačkom mestu.

Do nesreće je došlo kad je automobil u kom su se nalazili fudbaleri B-tima Maribora pri velikoj brzini udario u semafor.

U Dinamu kažu da su vest o tragediji primili sa nevericom i da je Baljak u Vranju ostavio veliki trag.

Prisećaju se utakmice kada su oktobra prošle godine protiv Kolubare iz Lazarevca kada je Dinamo pobedio, a oba gola za Vranjance postigao upravo Baljak.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: