Poginuo Stojan Zlonoga

Lokalne vesti - Nedelja 17.05.2015 - 12:37

Poznati gradski lik u Vranju, istaknuti član Nove Srbije i veliki ljubitelj pasa, Stojan Zlonoga (36), poginuo je u noći između petka i subote kod mesta Majske poljane u Hrvatskoj.

IN MEMORiAM: Stojan Zlonoga IN MEMORiAM: Stojan Zlonoga

Prema informacijama hrvatskog MUP-a, Zlonoga je mrtav pronađen u reci Maji, nedaleko od Gline, gde je živeo.

Zlonoga je 1995. godine pred „Olujom“ pobegao iz Hrvatske u Srbiju i doselio se u Vranje. Bio je član Nove Srbije i nerazdvojni prijatelj i stranački kolega ranijeg narodnog poslanika NS-a Radoslava Laleta Mojsilovića.

Široj javnosti Zlonoga je postao poznat kada je pre pet godina uhapšen kao pripadnik organizovane kriminalne grupe. On je tada osumnjičen da je u kriminalnim radnjama učestvovao preko fiktivne firme „Strada Mestieri“, koja je od jedne domaće banke podigla kredit od pet miliona dinara.

Ovo preduzeće je svesno izdavalo i menice bez pokrića u ogromnim količinama. Posle ove afere Zlonoga se vratio u Hrvatsku i više nije dolazio u Vranje.

Oni koji su ga poznavali kažu da je bio dobar momak i gradski lik.

– Za njega imam samo reči hvale. Bio je prepoznatljiv u gradu, jer se nikada nije odvajao od svog belog samojeda Sanča i prijatelja Laleta Mojsilovića. Bilo je lepo imati Zlonogu za prijatelja – priča Branimir Stojančić, Zlonogin dobar prijatelj.

On dodaje da Stojan nikada nije zaboravio na ljude i prijatelje koje je stekao u Vranju.

Stojan Zlonoga rođen je 4. februara 1979. godine. Do 16. godine sa roditeljima je živeo u Glini, gde se i rodio, a onda je nešto više od 15 godina proveo u Vranju, kao izbeglica iz Hrvatske.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: