Policija prodefilovala ulicama Vranja

Lokalne vesti - Nedelja 28.08.2016 - 14:28

Povodom manifestacije “Dani Vranja”, pripadnici Čete konjanika i Čete vodiča službenih pasa Policijske brigade Beograd prodefilovali su centralnim gradskim ulicama, nakon čega će na stadionu “Jumka” izvesti pokaznu vežbu.

Defile izazvao veliku pažnju građana FOTO D. Ristić/OK Radio Defile izazvao veliku pažnju građana FOTO D. Ristić/OK Radio

Defile je otpočeo tačno u 13 časova na raskrsnici ispred BAT-a.

Formirana je kolona na čijem čelu je bio trubački orkestar ovogodišnjeg šampiona Guče, Ekrema Mamutovića.

Iza njih su stupali pripadnici Čete službenih pasa, a na začelju je defilovala Četa konjanika.

Kolona je bila praćena znatiželjnim pogledima stotina građana Vranja, koji su mobilnim telefonima i kamerama beležili ovaj nesvakidašnji događaj.

Učesnici defilea su se ulicom Kralja Stefana Prvovenčanog kretali ka centru grada, praćeni marševima i koračnicama čuvenog vranjskog orkestra.

Na centralnom gradskom trgu, ispred zgrade Pošte, učesnike defilea su pozdravili okupljeni građani i članovi gradskog rukovodstva, na čelu sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem.

Nakon toga, pripadnici ove dve čete su se uputili ka stadionu „Jumka“, gde će, kako je najavljeno, za građane Vranja izvesti pokaznu vežbu sa pirotehnikom.

 

         

    

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: