Policijsko zadržavanje za vozača autobusa sa migrantima

Lokalne vesti - Ponedeljak 05.10.2015 - 14:45

Vozaču autobusa koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u selu Davidovac kod Vranja, u kojoj je u nedelju uveče jedna osoba poginula, a devetoro njih povređeno, određeno je zadržavanje do 48 sati, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Autobus na mestu nesreće FOTO R. Irić Autobus na mestu nesreće FOTO R. Irić

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali autobus marke "setra" leskovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao V. Z. (36) iz okoline Bujanovca i teretno vozilo marke "daf" makedonskih registracija kojim je upravljao državljanin Makedonije.

Po nalogu zamenika tužioca, V. Z. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i uz krivičnu prijavu biće priveden zameniku tužioca, navodi se u saopštenju policije.

Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici Policijske uprave u Vranju.

Nesreća se dogodila kada se kamion sudario sa autobusom leskovačke registracije koji je prevozio azilante iz Preševa prema Vranju i Beogradu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: