Pomoć razvoju ženskog biznisa

Lokalne vesti - Sreda 18.03.2015 - 08:58

Vranje - Uz pomoć Evropskog PROGRES-a u Srbiji je pokrenut projekt „Vreme za uspešne žene“, koji se bavi razvojem ženskog preduzetništva.

Evropski PROGRES za pomoć ženskom preuzetništvu Evropski PROGRES za pomoć ženskom preuzetništvu

Prva informativna sesija o procesu dodele bespovratnih sredstava za pokretanje ženskog biznisa biće održana u četvrtak u  Vranju.

Cilj informativnih sesija je upoznavanje budućih preduzetnica i predstavnica relevantnih institucija sa svim fazama i neophodnim koracima - od prijavljivanja, preko učešća na javnom pozivu do dobijanja bespovratnih sredstava za pokretanje ženskog biznisa.

Sve zainteresovane kandidatkinje dobiće informacije o samom procesu koji počinje prijavljivanjem za program obuke u okviru koje će steći osnovna znanja za pripremu biznis planova.

Nakon toga kandidatkinje će moći da dostave predloge projekata i konkurišu na javnom pozivu za dodelu bespovratnih sredstava.

Na sesiji će se predstavitii i Udruženje poslovnih žena iz Vranja, kao i žene preduzetnice koje su uspešno već započele samostalno poslovanje uz pomoć bespovratnih sredstava dodeljenih preko prethodnog  trogodišnjeg programa EU PROGRES.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: