Pomozimo maloj Petri!

Lokalne vesti - Sreda 23.09.2015 - 20:23

Vranje - Trogodišnja Petra Petrović iz Vladičinog Hana boluje od neuroblastoma, vrste dečijeg karcinoma.

Pomoć je porodici Petrović neophodno potrebna Pomoć je porodici Petrović neophodno potrebna

Neuroblastom  predstavlja četvrti po učestalosti malignitet koji se javlja kod dece, kažu stručnjaci. Kod Petre je on otkriven u junu ove godine.

- Ona je tokom lečenja u Nišu za tri meseca primila sedam hemoterapija, i uskoro je očekuje odlazak na lečenje u Beogradu, gde bi trebalo da primi osmu terapiju, i da se pripremi za transplantaciju koštane srži - kaže Vesna Petrović, rođaka male Petre.

Ova devojčica ima i brata blizanca Petra. Njihovi roditelji Jelena i Perica su trenutno bez posla. Morali su oboje da prestanu da rade kako bi bili uz dete.

Iako troškove lečenja male Petre uglavnom pokriva država, porodica Petrović apeluje na sve humane ljude da pomognu koliko su u mogućnosti, jer jedva nalaze načina da plaćaju troškove odlaska u Niš i Beograd.

Uskoro bi trebalo da počnu i da plaćaju smeštaj u Beogradu. Roditelji  trenutno nisu u mogućnosti da rade bilo kakav posao, jer su danonoćno uz bolnički krevet male Petre.

Svi koji žele mogu da uplate sredstva na račun u Komercijalnoj banci 205-1001548143435-55 na ime Perice Petrovića.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: