Ponovo radi semafor!

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.01.2016 - 11:48

Nakon skoro dva meseca, semafor na raskrsnici Radničke ulice i Bulevara AVNOJ-a u Vranju, kod Alfa plama, ponovo je u funkciji.

Nakon skoro dva meseca, signalizacija potpuna; Foto: S. Tasić Nakon skoro dva meseca, signalizacija potpuna; Foto: S. Tasić

Semafor je srušio vozač putničkim automobilom, zbog neprilagođene brzine, a zatim pobegao sa lica mesta.

Policija je pronašla počinioca, protiv koga je podignuta prekršajna prijava, međutim semafor duže veme nije bio popravljen.

Ova raskrsnica se nalazi na ulazu u grad i nedostatak semafora je unosio dodatnu konfuziju u ionako prilično haotično stanje saobraćaja u gradu.

Prema rečima Gorana Stojanovića iz Direkcije za razvoj, sa postavljanjem semafora se kasnilo iz razloga što sredstva za te namene nisu bila planirana.

Nabavka delova za popravku semafora išla je preko Saveta za bezbednost saobraćaja  Grada Vranja, a za postavljanje semafora je bila zadužena firma koja se bavi održavanjem ovakve vrste signalizacije, preduzeće Euro Signal.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: