POPOVIĆ: Nisam u sukobu interesa

Lokalne vesti - Petak 07.04.2017 - 06:20

Branislav Popović, aktuelni direktor „Zavarivača“, predsednik Nadzornog odbora u „Jumku“ i šef odeljenja u Vranju Regionalne privredne komore Leskovac, tvrdi da nije u sukobu interesa bez obzira što obavlja sve tri funkcije odjednom.

Popović radi tri posla FOTO OK Radio Popović radi tri posla FOTO OK Radio

Popović je početkom januara došao u „Zavarivač“ kao koordinator Ministarstva privrede, a već u martu je izabran za generalnog direktora.

Popović je po dolasku u „Zavarivač“ izjavio da će Agenciji za borbu protiv korupcije poslati zahtev za mišljenje da li se nalazi u sukobu interesa, jer je u „Zavarivač“ došao samo „da pripomogne“, a tek je dva meseca kasnije i zvanično postao direktor.

Prema njegovim tvrdnjama, mišljenje iz Beograda još uvek nije stiglo, iako je poslato uoči samog zvaničnog izbora za direktora „Zavarivača“, pre mesec dana.

- Direktor u „Zavarivaču“ ću biti još samo nekoliko dana, jer bi svakog trenutka trebalo da stigne rešenje o stečaju.


Mesto direktora je bilo privremeno, i za to nisam primao nikakvu nadoknadu.

U „Jumku“ ostajem u NO, a to moje obavljanje funkcije šefa kancelarije u RKPL, nije u sukobu interesa, jer je reč je o udruženju građana.


Komora nije državna organizacija, nego praktično NVO, jer se finansira iz članarine
- navodi Popović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: