POTVRĐENO: JS konačno deo VLASTI u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.07.2016 - 12:43

Jedinstvena Srbija (JS) sa sedam odbornika u Skupštini grada Vranja biće u narednom periodu deo vladajuće večine, saopšteno je posle subotnje sednice Gradskog odbora Srpske napredne stranke (GrO SNS).

Vrh SNS-a na sednici u subotu FOTO SNS Vrh SNS-a na sednici u subotu FOTO SNS

Ovo saopštenje do javnosti je došlo zaobilaznim putem, jer ga nema ni na zvaničnoj internet strani vranjskog SNS-a, niti na FB prezentaciji stranke, nego samo na FB prezentaciji lokalne „Vranjske plus“ televizije.

- Verujemo da je rukovodstvo JS-a u Vranju svesno odgovornosti koju preuzima i da je spremno da se uključi u rešavanje brojnih problema koje je ostavila bivša vlast, čiji su deo bili - kaže se u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

Prema navodima iz saopštenja, od budućeg koalicionog partnera se očekuje „da promeni neke svoje navike koje im je bivša vlast tolerisala“, ali se SNS ipak zahvaljuje rukovodstvu JS-a na „spremnosti i hrabrosti da preuzmu odgovornost u veoma teškom trenutku za grad“.

SNS je tako nastavila da selektivno obaveštava medije o svojim aktivnostima, pa čak i o ovako krupnim odlukama za grad i građane.

Vladajuću većinu u Skupštini Vranja sada čine SNS sa 35, SDS sa tri i JS sa sedam odbornika, dok su u opoziciji SPS sa 15 i DS sa četiri mandata.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: