PRAVE, RUŠE, SADE: Crveno je boja ljubavi!

Lokalne vesti - Sreda 17.06.2015 - 11:03

Nije prošlo ni 40 dana od postavljanja, a radnici preševskog preduzeća „Saba Belča“ već vade behaton ploče sa trotoara u glavnoj ulici u Vranju i postavljaju nove.

Sve su boje bojadisane u glavnoj, ostala samo crvena FOTO A. Stojković Sve su boje bojadisane u glavnoj, ostala samo crvena FOTO A. Stojković

Prema rečima direktora Direkcije za izgradnju Dragana Stojkovića, radnici vade samo srednju liniju ploča od Lenjinove ulice do BAT-a, kako bi ih zamenili crvenim.

– Kada su počeli prošle godine da rade, nisu imali ploče u crvenoj boji.

Crvene su stavljane samo u gornjem delu ulice i pošto smo jurili da što pre završimo ulicu koja je bila raskopana dogovorili smo se tada da stave sve sive ploče, a da kasnije prerade trotoare u donjem delu – kaže Stojković.

Podsetimo da su radovi u glavnoj ulici u Vranju završeni krajem maja ove godine. Radovi na rekonstrukciji trajali su oko godinu dana.

Zamenjena je kanalizaciona mreža, asfaltiran je kolovoz, a beton na trotoarima su zamenile behaton ploče.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: