Predsednik DSS-a u Vranju napustio stranku

Lokalne vesti - Sreda 22.10.2014 - 10:48

Miloš Simić, dosadašnji potpredsednik Gradskog odbora DSS-a u Vranju napustio je tu stranku posle najnovijih dešavanja u partiji.

Simić (desno) napustio stranku koju je vodio Simić (desno) napustio stranku koju je vodio

Simić je saopštio  da razlog odlaska iz stranke ne leži u lokalnom odboru već konkretno u neslaganju sa novoizabranim rukovodstvom stranke na republičkom nivou koji će kako je naveo „sada lutati u pronalaženju novog političkog pravca „suverenizma“, dok na suprotnoj strani građani Srbije trpe zbog loše politike vladajućih stranaka.

- Upravo iz tih razloga vođen svojim ličnim političkim stavovima i principima odlučio sam da sledim svu srpsku inteligenciju koja je krenula stopama Vojislava Koštunice, Dragana Jočića, Milovana Miloševića, Slobodana Samardžića, Vladete Jankovića i ostalih članova koji sada masovno svakodnevno napuštaju Demokratsku stranku Srbije.

Novoizabrano rukovodstvo izneverilo je ne samo srpsku inteligenciju već i samu politiku DSS-a - saopštiio je Simić.

On je na kraju zahvalio građanima Vranja koji su mu proteklih godina pružali podršku, kao i članovima GrO DSS-a u Vranju na korektnoj političkoj saradnji.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: