Preminuo Radosav Andrejić

Lokalne vesti - Petak 17.02.2017 - 19:44

Beograđanin poreklom iz Vranja Radosav Andrejić (22), sportista i student stomatologije, preminuo je od leukemije, saopštio je Vaterpolo klub “Partizan”.

Radosav Andrejić. Foto: Porodična arhiva Radosav Andrejić. Foto: Porodična arhiva

Andrejić, koji je prošao sve mlađe kategorije “Partizana” i bio uspešan student Stomatološkog fakulteta, je pre godinu dana oboleo od leukemije.

 
- Radosav Andrejić je pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama “Partizana” osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao i mnogo uspeha na međunarodnim turnirima.
 
Kao igrač je stasavao sa vršnjacima i vaterpolistima godinu, dve mlađim od njega.
 
Većina njih su poslednjih godina nosioci igre prvog tima crno-belih. Radosavov  tri godine mlađi brat Dušan je takođe prve sportske korake napravio kao vaterpolista “Partizana”.
 
Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspešni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primerni sportisti - navodi se u saopštenju “Partizana”.
 
U akcije za prikupljanje sredstava za lečenje i operaciju Radosava Andrejića uključili su se, između ostalih, i Vranjanci, početkom juna prošle godine.
 
Andrejić je inače poreklom Vranjanac, a sa porodicom je  živeo u Beogradu.
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: