Presečen "vranjski duvanski put"

Lokalne vesti - Ponedeljak 18.08.2014 - 12:01

Vranje - Uprava carina saopštila je da su carinici sprečili krijumčarenje 50 kilograma rezanog duvana i 10 kilograma kafe na autoputu Niš - Beograd.

Ranije zaplenjen švercovan duvan Ranije zaplenjen švercovan duvan

Kako se ističe u saopštenju, carinici su u petak, 15. avgusta, neprijavljenu robu otkrili u vozilu kurirske službe, marke "Mercedes Atego 818" šabačkih registarskih oznaka, koje su carinici zaustavili kod naplatne rampe Doljevac.

Na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli, vozač je odgovorio da prevozi primljenu robu iz Vranja u Beograd.

Detaljnim pregledom tovarnog dela carinici su pronašli dva paketa rezanog duvana težine 50 kilograma, kao i 10 pakovanja od po kilogram "Lavaža" kafe, upakovanih u vreću, navedeno je u saopštenju.

Otkriveni duvan i kafa biće pod carinskim nadzorom do okončanja postupka.

Uprava carine podseća da je prošlog meseca na istoj naplatnoj rampi zaplenjeno 19 kilograma rezanog duvana, a početkom avgusta, na železničkom graničnom prelazu Preševo sprečeno je krijumčarenje preko 100 kilograma rezanog duvana skrivenog u vozu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: