Prevozili klupicu A DOBILI SUSPENZIJU!

Lokalne vesti - Utorak 04.07.2017 - 14:01

Trojica radnika „Vodovoda“ iz Vranja suspendovana su jer su službenim kamionom prevozili klupu nepoznatog porekla. Božidar Đorđević, izvršni direktor „Vodovoda“, pojašnjava da su radnici prekršili ovlašćenja koja su imali.

Klupe, klupe, ali koje klupe? FOTO OK Radio Klupe, klupe, ali koje klupe? FOTO OK Radio

- Na osnovu saznanja koja smo imali, utvrdili smo da klupa ne pripada „Vodovodu“, kao i da su radnici izvršili zloupotrebu službenog položaja.

Preduzeli smo mere, oni su suspendovani i na osnovu zakona poslato im je upozorenje koji se odnosi na otkaz ugovora o radu.

Ovaj događaj se zbio prošle nedelje, kada su naši radnici imali obavezu da sa Terminala kod „Jumka“ isteraju neki šut.

U tom šutu je bila klupa, za koju se ne zna čija je, a oni su hteli da je negde postave, a za to su koristili službeno vozilo
- pojašnjava Đorđević.

Prema njegovim navodima, radnici su nameravali, o čemu su jednoglasno i dali izjave, da klupu podele na dva dela i postave je kod rezervoara Saraina, kako bi služila za sedenje, jer se tamo trenutno izvode radovi.

Oni klupu nisu mogli da preseku kod nas, pa su je odvezli kod nekog majstora.

Mi ne možemo da izigravamo neku policiju, ali smo preduzeli mere zbog toga što su inkriminisanu klupu prevozili službenim vozilom.

U „Vodovodu“ postoji jasan nalog da se službena vozila ne mogu koristiti u privatne svrhe
- jasan je Đorđević.
 
Inače, prilikom rekonstrukcije šetališta u glavnoj ulici u Vranju pre više od godinu dana, sav šut, cevi i otpad sa ovog gradilišta, odvožen je i skladišten kod Terminala.

 

Pretpostavlja se, mada za ovakve tvrdnje nema dokaza, da je i "inkriminisana klupica" ustvari deo mobilijara sa šetališta, a da se na zgodnu priliku čekalo čitav ovaj period.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: