Preživeo udar VOZA, a ubio ga SMRTONOSNI UJED OSE!

Lokalne vesti - Sreda 06.04.2016 - 19:59

Igor Pavlović (35) iz Gornjeg Neradovca kod Vranja preminuo je tokom službenog puta u Nišu od, kako kažu prve informacije, ujeda ose.

Pavlović i kuća u kojoj je živeo u Neradovcu FOTO D. Ristić Pavlović i kuća u kojoj je živeo u Neradovcu FOTO D. Ristić

U kući Pavlovića u Neradovcu muk. Supruga Snežana kaže da je Igor, profesionalni vozač, u utorak krenuo na službeni put kao i mnogo puta dotada i da ništa nije ukazivalo da će se nešto ovako desiti.

- U toku njegovog puta nismo se čuli, jer Igor nije imao naviku da zove sve dok ne završi sve usputne obaveze.

Tokom noći, dobila sam poziv od brata koji mi je saopštio strašnu vest od koje ne mogu da se oporavim
– priča Snežana.

Miodrag Janjić, Igorov ujak, još uvek u šoku, kaže da je vlasnik firme „Vesi kom“ za koju je Pavlović radio, odmah otišao u Niš i da je otuda javio da je Igor preminuo na terminalu niškog aerodroma.

- Javili su mi da se Igorovo telo nalazi u KC Niš, da ima neke tragove na stomaku i da lekari nisu mogli da mu pomognu – kaže Janjić.

On je dodao, a prisutni rođaci i komšije su potvrdili, da Igor nije bio alergičan na ujed insekata i da je ranije, tokom poljskih radova, imao ujede pčela i osa, ali bez ikakvih problema.

Međutim, pre nekoliko meseci, imao je drugih zdravstvenih problema.

- Iznenada mu je pozlilo, bez ikakve najave i lekari su konstatovali da mu je krvni pritisak 70/40.

Brzo se oporavio, ali nije poslušao savet lekara da ode na dodatne analize
– priča Janjić.

 

PREŽIVEO UDAR VOZA

Pavlović je blizak susret sa smrću u imao 2007. godine, kada ga je, dok je bio u kamionu, udario voz, kažu njegovi rođaci. Od siline udara, izleteo je kroz šoferšajbnu, što ga je spasilo, jer je kamion bio smrskan. Nekim čudom, tom prilikom Igor je prošao samo sa manjim povredama.
 


Obdukcija Igorov tela je urađena u KC Niš, a rezultati se očekuju u četvrtak, pa će se znati tačan uzrok Pavlovićeve smrti.

Supruga Snežana, inače domaćica, još uvek nije svojim trima ćerkicama saopštila strašnu istinu i strahuje od njihove reakcije.

- Deca su trenutno kod prijatelja i ne znam kako da im kažem da im se otac neće vratiti. Jako su bile vezane za njega – priča kroz suze Snežana.

Najstarija Pavlovićeva ćerka ima 12 godina a najmlađa sedam.

Igor Pavlović je dete razvedenih roditelja, godinama je zarađivao za život porodice kao vozač, a u firmi „Vesi kom“ radi samo tri meseca.

Sahrana preminulog će biti obavlljena u četvrtak, na groblju u Gornjem Neradovcu.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: