Prijava protiv napadača na radnike EPS-a u Trnovcu

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.08.2014 - 15:07

Vranje - Policajci iz Bujanovca pronašli su osumnjičenog za napad na radnike Elektrodistribucije koji su pokušali da mu iseku struju u Velikom Trnovcu.

Mesto dešavanja napada na radnike EPS--a Mesto dešavanja napada na radnike EPS--a

Kako je saopšteno, službenici Policijske stanice u Bujanovcu podneli su Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju krivičnu prijavu protiv Elisa Salihi (46), sa područja Bujanovca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Sumnja se da je Salihi 31. jula ove godine, u selu Veliki Trnovac, vozilom preprečio put službenom vozilu Elektrodistribucije „Jugoistok Niš“, poslovnice u Bujanovcu, izašao iz vozila i metalnom šipkom oštetio vozilo u kome su bila četiri radnika Elektrodistribucije.

U tom napadu povrede su zadobili meštani Burim i Adnan Ljatifi, dok su bez povreda prošli Gzim Hasani iz Velikog Trnovca i Rejan Behljulji iz Lučana, pošto su uspeli da umaknu razbesnelom napadaču.

Salihi je, kako saznajemo, bio bespravno priključen na električnu mrežu, a radnici su imali nalog da isključe njega i druge „divlje“ potrošače.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: