PRITVOR za bivše ALFINE direktore

Lokalne vesti - Utorak 14.03.2017 - 08:35

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju doneo je rešenje o pritvoru u trajanju do 30 dana za V. I. i V. Z. bivše rukovodioce „Alfa Plama“, koji su početkom marta uhapšeni zbog sumnje na privredne malverzacije.

Alfa: kolika je šteta? FOTO OK Radio Alfa: kolika je šteta? FOTO OK Radio

Portparol Višeg javnog Tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić navodi da je postupajući zamenik tužioca, za dalji period, zakazao dokaznu radnju ispitivanje svedoka.

V. I. i V. Z., dvojica bivših najviših čelnika „Alfe“, sve do njene potpune prodaje, uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba ovlašćenja u privredi na štetu akcionara  ovog preduzeća.

Oni su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju uhapšeni 6. marta u okviru opsežne policijske akcije “Pluton 2”, dok je protiv treće osobe podneta krivična prijava u redovnom postupku.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: