PRITVOR za ubistvo majke

Lokalne vesti - Četvrtak 15.09.2016 - 14:52

Zamenik Višeg javnog tužioca iz Vranja odredio je pritvor do 30 dana za Čedomira Vasileva iz Rajčilovaca kod Bosilegrada, koji je osumnjičen da je u ponedeljak ubio svoju majku Vericu sa više udaraca nožem.

Ilustracija FOTO Thinkstock Ilustracija FOTO Thinkstock

Vasilev je osumnjičen da je u naselju „Laloš“, u Rajčilovcima, nakon porodične svađe i verbalnog sukoba sa svojom majkom Vericom, istu lišio života, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Vasilev je, prema navodima Tužilaštva, na seoskom putu udaljenom 100 metara od njegove porodične kuće, sustigao svoju majku, uhvatio je jednom rukom za duksericu, i dok je tu prisutna S.M. pokušala da ih razdvoji, iz zadnjeg džepa izvadio kuhinjski nož i njime uboo majku, jednom u predelu grudnog koša a zatim još tri puta u leđa.

Verica Vasilev (58) posle toga je pala na zemlju, a odmah zatim i preminula.

- U postupku dalje istrage preduzeće se i druge dokazne radnje i izvršiti neophodna veštačenja - najavljuju u Tužiilaštvu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: