Privremeni bioskop u Vranju

Lokalne vesti - Četvrtak 10.04.2014 - 12:32

Građani Vranja biće posle dugog niza godina u prilici da pogledaju najnovije bioskopske naslove u improvizovanom bioskopu u sali Omladinskog kulturnog centra.

Ilustracija iz filma Ilustracija iz filma "Noa"

Ovaj privremeni bioskop napravljen je u saradnji  Omladinskog saveza grada Vranje i firme „Mobil 3D Cinema“ koja je uspostavljena na inicijativu predsednika Saveza, Dragana Nisića.

Vranjanci će na platnu imati prilike da vide dva crtana filma u 3D varijanti,  nastavak popularnog crtaća „ Rio 2“ i crtani „ Zvončica i Vila gusarka“, kao i  holivudsku ekranizaciju biblijske priče o potopu, film „Noa“.

 Projekcije će biti održane u nedelju, ponedeljak i utorak. Dok će se crtani filmovi prikazivati u dva termina od 16:30 i 18:30 časova , film „Noa“  moći će da se pogleda samo od 20:30 časova.

Cena karata za sve projekcije iznosi 250 dinara, a u sali OKCE obezbeđeno je oko 150 sedišta.

- Mi smo pričali sa tom filmskom kućom, oni su ti koji odlučuju o ceni. Hteli smo mi malo da utičemo da smanjimo cenu s obzirom da nismo finansijski razvijeni kao Beograd, ali to je statična cena za sve filmove u svim gradovima – rekao je Nisić za OK radio.

On se nada da će se građani odazvati u velikom broju kako bi ovaj improvizovani bioskop zaživeo.

Ukoliko vranjanci  pokažu interesovanje vrlo brzo će moći da očekuju nove bioskopske naslove koji će se prikazivati uporedo sa beogradskim premijerima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: