Priznanje 4. oktobar STOJKOVIĆU i VOJNOM ODSEKU

Lokalne vesti - Utorak 03.10.2017 - 11:43

Ovogodišnji dobitnici javnog priznanja 4. oktobar, koje grad Vranje dodeljuje povodom Dana oslobođenja u Prvom svetskom ratu su Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu i Dragan Stojković, radnik „Vodovoda“.

Dragan Stojković se istakao u čišćenju snežnih nanosa FOTO: Facebook Dragan Stojković se istakao u čišćenju snežnih nanosa FOTO: Facebook

Ovo je odlučeno na sednici Komisije za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanja Skupštine grada.

Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu, nekada Vojni odsek, priznanje dobija za izuzetno organizovanje i izvršavanje zadataka na planu odbrane i zaštite i bezbednosti građana.

Javno priznanje  ,,4. oktobar" pripalo je i Draganu Stojkoviću, radniku “Vodovoda”, za učešće i doprinos u slučaju elementarnih nepogoda i njemu će pripasti i novčani deo u iznosu od 50.000 dinara.

Priznanja će biti uručena na svečanoj sednici Skupštine grada, u sredu 4. oktobra.

Javno priznanje "4. oktobar“se dodeljuje za vrhunska dostignuća u  oblasti odbrane i zaštite, bezbednosti građana, zdravstvene zaštite i zaštite životne sredine u tekućoj godini, a po pravilu ga dobijaju fizičko i pravno lice.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: