Priznanje HIV-u

Lokalne vesti - Ponedeljak 18.04.2016 - 13:16

“Hemijska industrija Vranje”, dobila je priznanje Regionalne privredne komore Leskovac za postignute rezultate u proizvodnji, korišćenju kapaciteta i proizvodnih resursa u unapređenju tehnologije, organizacije rada i poslovanja.

Direktor Novković i gradonačelnik Antić. Foto: vranje.org.rs Direktor Novković i gradonačelnik Antić. Foto: vranje.org.rs

Tim povodom, gradonačelnik Vranja, Zoran Antić, posetio je ovo preduzeće i obišao proizvodne pogone, ukazujući na to da je  priznanje tim veće jer je postignuto u teškim uslovima poslovanja.

- U prethodnoj godini ovo preduzeće je postiglo značajne rezultate i ja vam na tome čestitam - rekao je Antić u razgovoru sa radnicima.

AD ,,HIV“, čiji je većinski vlasnik fabrika ,KENDA“ iz Italije, bavi se proizvodnjom đonova, lepila za obućarsku industriju kao i kalupa za đonove.

Preduzeće zapošljava ukupno 70 radnika i aktivno sarađuje sa velikim kompanijama iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Deo razgovora između gradonačelnika Antića i Radeta Novkovića, direktora ,,HIV“- a, bio je i projekat otvorenih bazena u Vranjskoj Banji.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: