Priznanje za OSNOVNI SUD

Lokalne vesti - Četvrtak 13.10.2016 - 09:10

Osnovnom sudu u Vranju dodeljeno je priznanje za doprinos unapređenju efikasnosti i kvalitetu sudskog sistema, na godišnjem savetovanju sudija Srbije održanom u Vrnjačkoj Banji.

Veliko priznanje za Stankovića i saradnike FOTO S. Tasić/OK Radio Veliko priznanje za Stankovića i saradnike FOTO S. Tasić/OK Radio

Prema navodima Aleksandre Tošić Arsić, priznanje je Stojadinu Stankoviću, predsedniku Osnovnog suda u Vranju, uručio Dragomir Milojević, predsednik Vrhovnog kasacionog suda.

- Cilj dodele nagrada sudovima je promovisanje efikasnosti, kvaliteta i inovativnosti u radu i najbolje prakse, kao i stvaranje podsticajnog radnog okruženja i ostvarivanje najboljih rezultata u radu sudova.

Ova nagrada za sve zaposlene u Osnovnom sudu znači puno, daje nam vetar u leđa i snagu za neke nove pobede i bolje rezultate u daljem radu
- kaže Tošić Arsić.

Predsednik Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević  je istakao da je nagrađivanje sudova uvedeno u skladu sa međunarodnom praksom, u cilju izgradnje pozitivne atmosfere u sudstvu.

On je napomenuo da nagrade nisu za predsednike sudova već za sud, kao priznanje za timski rezultat.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: