PROFESORKA: Nisam uradila ništa loše!

Lokalne vesti - Utorak 16.12.2014 - 09:42

Maja Mihajlović, profesorka u O.Š. „Vuk Karadžić“ u Vranju, koja je bila medijska tema u Srbiji zbog fotografija na svom FB profilu, smatra da objavljivanjem tih fotki nije prekršila kodeks ponašanja i oblačenja u školi u kojoj radi.

Maja Mihajlović foto Blic Maja Mihajlović foto Blic

- Nisam pogrešila što sam neke slike postavila na Fejsbuk profil još 2010. godine, dok sam studirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu.

Sada želim da što pre stavim tačku na tu priču - rekla je za „Blic“ Mihajlovićeva, inače profesorka biologije i ekologije u „Vuku“  

Prema njenim rečima, kako prenosi „Blic“, ona je sporne fotografije na profilu zaključala, a neke i definitivno uklonila sa svog profila.

- Kada sam postavila slike na društvenu mrežu, još sam bila student i nigde nisam radila.

Jedino nisam znala da su moje privatne slike dostupne svim korisnicima te društvene mreže. Ne mogu da verujem da se neko bavi tuđim životima - kaže Mihajlovićeva.

Ona je za „Blic“ rekla da je srećna što je podržavaju roditelji, đaci i uprava škole i da je ”sigurna da ova čudna i neosnovana priča nije potekla od učenika, već od nekoga ko je neostvaren i bavi se tuđim sudbinama”.

- Nisam udata i nikakav povod za tako nešto nikome nisam dala. Svakodnevno su me zvali drugovi, poznanici, prijatelji, rodbina.

Bodrili su me i podržavali. Svi su zatečeni, a za mene je ovo kraj nevesele priče - priča profesorka, koja se svakodnevno u 11 odeljenja druži sa 300 učenika.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: