Promocija knjige o lečenju dijabetesa

Lokalne vesti - Nedelja 28.06.2015 - 09:03

U čitaonici biblioteke "Radoje Domanović" u Surdulici održana je promocija knjige "Moja uspešna borba sa dijabetesom - ishranom, biljkama, čajevima i fižičkom aktivnošću", autora Sladjana Momčilovića iz Vladičinog Hana.

Detalj sa promocije Detalj sa promocije

Autor ovog priručnika je znanjem iz oblasti ishrane najpre pomogao sebi u dobroj regulaciji dijabetesa tipa 2, pa je kasnije ta iskustva pretočio i u knjigu.
 
- Potrebno je da ljudi shvate i uvere se koliko se "normalno" i "lako" živi sa dijagnozom dijabetesa i da takve osobe mogu da obavljaju sve poslove podjednako dobro, a često i bolje od onih koji ga nemaju, jer se trude da dokažu drugima, ali i sebi, da dijabetes nije prepreka koja se ne može savladati - ističe Sladjan Momčilović.

Ovaj priručnik, čiji je izdavač biblioteka "Radoje Domanovic" iz Surdulice, uradjen je sa nadom da će biti dostupan osobama obolelim od šećerne bolesti, kao i svim ostalim ljudima koji teže pravilnoj ishrani.

- Cilj knjige je da povrati bolesnicima najveće blago na svetu - zdravlje, a zdravim ljudima pomogne da sačuvaju svoje dobro zdravstveno stanje - preporuka je recenzenta Sladjane Spasić Ivanov, endokrinologa iz Surdulice.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: