Promocija nove Zone na Vlasini

Lokalne vesti - Sreda 09.07.2014 - 12:08

Vranje - Muzičko – scenski spektakl “Vrati se Zone ( Zona Zamfirova 2)” biće premijerno izveden u subotu 12. jula na obali Vlasinskog jezera, u letnjikovcu Hadži Zamfira.

Deo ekipe nove Deo ekipe nove "Zone" prilikom posete Vlasini u julu 2013.

Tom prilikom prisutnima će biti predstavljena nova glumačka ekipa koja će se naći u nastavku popularnog filma “Zona Zamfirova” iz 2002. godine, snimljenog po delu Stevana Sremca.

Nastavak kultnog filma radi se po tekstu "Zona Zamfirova - šta je bilo posle" koji je pod pseudonimom pisca Stevana Sremac napisala Dušica Milanović Marika.

Nove avanture Zone, Maneta, Manulaća i drugih zanimljivih likova odigraće se u filmskom gradu na Vlasinskom jezeru, specijalno izgrađenom za potrebe filma.

Predviđeno je i druženje sa autorskom ekipom filma, a nova glumačka postava će čamcem doći do filmskog grada.

Pretpostavlja se da će uloge u nastavku dobiti proslavljeni glumci Milan Gutović, Nikola Simić, Radmila Živković, Milena Vasić kao i nekadašnji glumac vranjskog teatra Milan Vasić.

Prethodnih dana, u pojedinim medijima najavljeno je da će naslovnu numeru novog filma otpevati estradna umetnica,Svetlana Ražnatović Ceca, a spekuliše se da će se u filmu pojaviti i njena deca.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: