PRONAĐEN LEŠ MUŠKARCA! Upozorenje:uznemirujući snimci!

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.11.2014 - 07:29

Leš penzionera Budimira Trajkovića (65) pronađen je u ponedeljak u njegovoj porodičnoj kući u ulici Vojislava Ilića u Vranju.

ispred porodicne kuce pokojnog Trajkovica ispred porodicne kuce pokojnog Trajkovica

Procena lekara je da je Trajković preminuo pre oko 15 dana prirodnom smrću, zbog čega nije naložena obdukcija tela.

Nakon što je policija izvršila uviđaj, kuću pokojnika nije obezbeđivao niko iz Policijske uprave.

 

Novinar OK Radija imao je pristup dnevnoj sobi gde je leš tokom celog dana stajao.

Sumnjivo je to što soba izgleda kao da je izvršena opšta premetačina i što je na podu u dnevnoj sobi ležalo golo telo Budimira.

Njegov prvi komšija kaže da ga duži period nije viđao, pa je o tome obavestio policiju koja je provalila ulazna vrata i zatekla leš ovog starijeg muškarca.
 

– Živeo je sam, ali se povremeno viđao sa jednom ženom. Već dve nedelje nismo primetili da mu je gorelo svetlo. Poslednji put kada sam ga video bilo je pre oko 15 dana kada ga je posetila Hitna pomoć.

Od tada mu se gubi svaki trag, ali nam ovako nešto nije padalo na pamet, tim pre što je imao ženu sa kojom se povremeno viđao – kaže komšija Dragan.

Budimir je razveden od 1984. godine, a povremeno ga je posećivala i bivša supruga Kruna Trajković.

– Do 2001. godine sam i ja živela u toj kući jer smo je zajedno pravili. Kada sam se iselila, povremeno sam ga obilazila i nekad mi je dozvoljavao, a nekad me vraćao.
 

Bio je dijabetičar i često je pio – priča Kruna.

 


Pokojni Budimir ima i dve ćerke koje odavno ne žive u Vranju. Jedna je udata u Bavaništu kod Pančeva, a druga u Valjevu.

Svoj radni vek proveo je u Duvanskoj industriji u Vranju. Trajković će najverovatnije u utorak biti sahranjen u porodičnoj grobnici.  

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: