Proslavljen Dan Banje

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.01.2015 - 12:59

Rukovodstvo Vranjske Banje, sa gostima iz društvenog i političkog života, obeležilo je 137 godina oslobođenja ovog mesta od Turaka.

Sa svečane sednice Vranjske Banje Sa svečane sednice Vranjske Banje

Tim povodom Specijalno javno priznanje pripalo je Nebojši Saviću, a javna priznanja dobili su Rudnik Grot, Zavarivač i Ljubinka Milovanović iz  ”Životne pomoći".

Prisutnima se obratila Slavica Sotirović,  predsednica gradske opštine  Vranjska Banja, koja je podsetila na značaj oslobođenja od turskog ropstva.

- Više od deset generacija Srba se rodilo, živelo i umrlo u turskom ropstvu, a da nikada nisu doživeli ni jedan jedini dan slobode.

Upravo zbog te činjenice treba da slavimo kako nacionalnu, tako i građansku, društvenu slobodu i pravo svakog čoveka da živi u slobodnom društvU  - istakla je Sotirovićeva.

Ona je govorila i o prioritetima Vranjske Banje, a najbitniji je otvaranje novih radnih mesta.

Žiteljima Vranjske Banje praznik je čestitao i gradonačelnik Vranja Zoran Antić napomenuvši da će grad pružiti svaki vid podrške ovom turističkom mestu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: