Prva umesto rikverca, pa u reku!

Lokalne vesti - Subota 04.04.2015 - 19:49

Vozač automobila „volkswagen“ iz Vranja B. I. u subotu je umesto u rikverc, krenuo napred i završio u koritu Vranjske reke.

Stradao samo branik - foto: A.Stojkovic Stradao samo branik - foto: A.Stojkovic

Srećom, prošao je bez povreda, a na automobilu štetu je pretrpeo samo prednji branik.

– Prolazila sam pored gornje pijace i odjednom začula prasak. Okrenula sam se i videla automobil koji je bukvalno zagnjurio u Vranjsku reku.

Svi mi koji smo to videli bili smo u šoku, a kada je čovek izašao iz automobila bez ikakve povrede, ljudi su počeli da se zabavljaju i da fotografišu.

U jednom momentu je i vozaču bilo smešno jer su ga zadirkivali da je trebao da plati pranje automobila u perionici, a ne ovde – priča M.N., očevidac dešavanja na pijaci Bujkovski most.

Kako je objasnila, automobil je bio parkiran prednjim delom pored reke i kada je vlasnik krenuo da se isparkirava, umesto u rikverc, vozilo je ubacio u brzinu i krenuo napred.

 

„Volkswagen“ je u reku propao oko 15 sati, a izvučen je sajlama iz korita u subotu uveče. 


Na gornjoj pijaci u Vranju ovo nije prvi slučaj neverovatnih saobraćajnih događaja. Podsetimo da se prošle godine automobil na desetak metara od mosta prevrnuo.

I tada u toj saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih.

tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: