Prve fotografije princeze Šarlote u društvu starijeg brata

Zivot i stil - Ponedeljak 08.06.2015 - 11:04

LONDON - Prve fotografije malene princeze Šarlote od Kembridža u društvu starijeg brata princa Džordža, trećeg u nizu nasedstva britanskog trona, objavljene su u subotu na društvenim mrežama Kensingtonske palate.

Princ Džordž i princeza Šarlota Princ Džordž i princeza Šarlota

Na fotografijma, kojih je ukupno četiri, a koje je napravila njihova majka Kejt, Džordž, koji u julu puni dve godine, drži u naručju svoju sestricu, rođenu prije dvije nedjelje.

"Princ Džordž i princeza Šarlota zajedno kod kuće", piše na zvaničnom Tviter nalogu rezidencije princa Vilijama i Kejt Midlton.

Fotografije princa Džordža su izuzetno rjetke. Svega je nekoliko njih dosad objavljeno, a mališan se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Ovo je ujedno i prvi put da je kraljevska porodica prikazala princezu u javnosti od kada je u majčinom naručju 2. maja napustila bolnicu u kojoj je rođena.

Nezavisne novine, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: