Pun auto sleteo sa puta, dvoje povređenih

Lokalne vesti - Petak 08.05.2015 - 13:49

Vozilo sa 10 migranata prevrnulo se u noći između četvrtka i petka u jarak ispred porodične kuće Tasića u Suvom dolu kod Vranja.

Mesto udesa kod Suvog Dola FOTO A. Stojković Mesto udesa kod Suvog Dola FOTO A. Stojković

U saobraćajnoj nesreći dvoje putnika je lakše povređeno, a prema rečima portparolke Zdravstvenog centra Bebe Kanački, dijagnostikovana su im nagnječenja.

– Prva pomoć ukazana im je na Urgentnom odeljenju vranjske Bolnice i zbog dalje dijagnostike lica su zadržana na bolničkom lečenju – kaže Kanački.

Automobil je u jarak sleteo oko tri sata posle ponoći i tom prilikom naneta je materijalna šteta Zagorki Tasić, kojoj je porušena kapija sa ogradom.

– Ja sam spavala u to vreme, ali me probudio prasak. Nisam smela da izlazim napolje, ali mi je posle izvesnog vremena policajac zazvonio na vratima.

Rekao mi je da je vozilo sa migrantima udarilo u moju ogradu i da je ona porušena.

Polomljena je i kapija, a kako su mi objasnili, ne znaju ko je vozač i ko su ljudi u automobilu, jer su se razbežali po okolnim njivama.

Sišla sam do ulaza u dvorište i videla belo dugačko vozilo kome je samo šoferšajbna bila polomljena, tako da sam ja prošla sa većom štetom. Rekli su mi da ništa ne diram – kaže Zagorka, vlasnica imanja.
 

Vranjska policija saopštila je da su povređeni putnici iz Avganistana. 
 
- Do saobraćajne nezgode je došlo kada je nepoznati vozač, upravljajući putničkim motornim vozilom marke „pasat karavan“, sleteo sa puta. 
 
U vozilu se nalazilo osmoro državljana Avganistana, i po jedan Pakistana i Sirije. 
 
Nakon izazivanje nezgode vozač je napustio lice mesta i udaljio se u nepoznatom pravcu – kaže portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković. 
 
Kako je rekao, policija radi ubrzano na pronalaženju vozača kako bi on bio dalje procesuiran. 


autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: