PUPS: BANKOVIĆ kao NATO

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.11.2015 - 14:52

GrO PUPS-a ocenio je, povodom najnovijih dešavanja vezanih za Pozorište u Vranju, da je “krajnja neodgovornost izvođača radova, preduzeća „Banković“, na obnovi pozorišta, dovelo je do kontaminacije Talijinog hrama, čiji završetak ceo grad nestrpljivo očekuje”.

Logo PUPS-a Logo PUPS-a

- Očito je da je to sudbina Vranja, još od 1999.godine, kada su NATO bombarderi ogromnim količinama uranijumske municije zasuli naš grad, koji trpi i imaće dugoročne stravične posledice.

PUPS smatra da ne bi bilo nikako dobro da kontaminacija zahvati i vranjski politički teatar, a to se nažalost često čini - akže se u saopštnju ove stranke.

Gradski odbor PUPS ne traži ostavku gradonačelnika ni Gradskog veća, već kategorički zahtevada se preduzmu sve zakonske mere na sankcionisanju neodgovornosti preduzeća “Banković”, i na utvrđivanju istine u slučaju pozorišta.

- Ssvako mora da odgovara za ono šta i kako radi. A u ovom slučaju je „Banković“ baš prljavo radio. Iako “Bankoviću” ovaj posao u Vranju niko nije poklonio, već je „proguran“ na tenderu.

Zato insistiramo da se čitav tenderski postupak ispita, tim pre što je javnosti poznato da je ovo preduzeće već imalo slične ispade - kaže se u saopštenju PUPS-a, koji napominje da ne “amnestira nikoga od odgovornosti, ni gradonačelnika ni Gradsko veće”.

- Ali, bilo bi sumanuto da ih optužimo da su u ovom slučaju krivi, jer bi to bilo isto da ih optužimo kada bi se eventualno u rovovima u glavnoj ulici, koja se renovira, pronašla bomba iz Drugog svetskog rata kaže se u saopštenju PUPS-a koje je potpisao predsednik GrO ove stranke u Vranju Gradimir Jovanović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: