Radan bolji od Dinama

Lokalne vesti - Nedelja 03.08.2014 - 20:31

Vranje – Fudbaleri Dinama odigrali su još jednu u nizu kontrolnu utakmicu pred start u Srpskoj ligi Istok i izgubili na Vlasinskom jezeru od ekipe Radana iz Lebana sa 2:1.

Dinamo pao u drugom poluvremenu Dinamo pao u drugom poluvremenu

Igrom i zalaganjem nisu razočarli iako će biti potrebno vreme da se sve linije tima dodatno uigraju.

Trener Milan Dimovski pružio je šansu gotovo svim raspoloživim fudbalerima na koje računa u prvenstvu. Nije igrao Milan Lazarević, povređeni špic, pojačanje iz Niša.

Lebančani, koji su su se silno pojačali i najavili pohod na sam vrh tabele Srpske lige Istok, rano su došli u vođstvo, golom Momčilovića, u 4. minutu.

Samo što je počelo drugo poluvreme, Dinamo je izjednačio preko Džemailjia, a kad je oko 100 gledalaca pomislili da će se susret završiti nerešeno, opet je na scenu stupio Momčilović i golom u 84. minutu doneo pobedu svojoj ekipi.

Trener Dimovski može da bude zadovoljan zalaganjem svojih igrača, a prema prikazanom Dinamo ne bi trebao da se bori za opstanak u ligi već za neko od mesta u gornjem delu tabele.

Za Dinamo protiv Radana su nastupili: Danić, A.Krstić, Miloš Kostić, Videnović, Zvonimir Stanković, M.Ž.Tasić, Marko Kostić, Nikolić, Vojinović, Petrović, Milić.

Igrali su još: Jevtić, Žarko Stanković, M.J.Tasić, Simonović, Stojanović, Savić, Džemailji, Jović i Demić.   

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: