Radnik Telekoma teško ali stabilno

Lokalne vesti - Sreda 29.04.2015 - 13:57

Radnik Telekoma u Vranju Nikola Andonović koji je u utorak pao sa visokih merdevina dok je čistio klima uređaj hospitalizovan je na vranjskoj Hirurgiji i zdravstveno stanje mu je stabilno.

Mesto dešavanja foto A. Stojković Mesto dešavanja foto A. Stojković

Kako je saopšteno iz Odeljenja za odnose s javnošću ZC, Andonović je u bolnicu dovežen sa teškim povredama glave i grudnog koša.

– Pacijent  koji je u utorak primljen na Hirurgiju usled pada sa merdevina i dalje je na odeljenju sa teškim telesnim povredama.

Dijagnostikovani su mu serijski prelom rebara sa leve strane, potres mozga i kontuzija glave i tela. Za sada je u stabilnom stanju i van životne opasnosti – kaže Beba Kanački iz Zdravstvenog centra.

Podsetimo da je Andonović, inače sportista i trener odbojkašica u Vranju, pao je juče sa visine od oko tri metra, sa pokretnih merdevina dok je čistio klima uređaj na Telekomu.

On je taj zadatak dobio od pretpostavljenih, ali prema rečima očevidaca, na sebi nije imao zaštitnu opremu.

Policija je izvršila uviđaj, a o ovom slučaju je obaveštena i inspekcija za zaštitu na radu.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: