Radulović: Vučić je zaustavio reforme

Lokalne vesti - Sreda 08.03.2017 - 13:31

Budući kandidat za predsednika Srbije pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović, ocenio je u sredu u Vranju da je Aleksandar Vučić zaustavio reforme i da to za posledicu ima „propadanje privrede“.

Radulović u razgovoru sa Vranjancima FOTO: D. Ristić/OK Radio Radulović u razgovoru sa Vranjancima FOTO: D. Ristić/OK Radio

Radulović je na gradskom šetalištu, zajedno sa svojim timom, građanima Vranja delio promotivne flajere i sa njima proveo vreme u razgovoru, tokom kojeg se interesovao za njihovo mišljenje i probleme.

Radulović je pojedine tvrdnje da njegova kandidatura povećava šanse kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću, nazvao smešnim.

- Mi dovodimo nove birače na izbore, jer od 10 birača DJB, troje nije želelo da glasa ni za jednog drugog kandidata.

Naš izlazak na izbore, kao i drugih kandidata samo dovodi nove birače, jer jedini način da se pobedi Vučić je velika izlaznost.

Ovi izbori su referendum za i protiv Vučića i moja poruka svim biračima je da izađu na glasanje i podrže bilo kog kandidata, jer će nas to dovesti u drugi krug, a potom i do pobede
– poručio je Radulović.

Komentarišući stanje u velikim državnim preduzećima, kakvi su „Jumko“ i „Simpo“, Radulović je ocenio da se u njima ništa nije uradilo.

- Ja sam ostavku na mesto ministra privrede i podneo zbog toga što je Vučić svojom katastrofalnom politikom zaustavio sve reforme i praktično omogućio ovo propadanje.

Zaposleni u tim firmama jako dobro znaju da ta preduzeća samo tavore, radnici su na nekom minimalcu dok se čeka da nekako odu.

Mi smo imali plan po kome bi svim zaposlenima bile isplaćene zaostale zarade, povezan radni staž, urađene analize, a nakon toga i urađen plan da ta preduzeća stanu na svoje noge.

Sve je to zaustavljeno, o privredi se uopšte ne vodi računa i posledica je da partokratija rastura Srbiju
– ocenio je Saša Radulović.

Tokom Radulovićeve posete Vranju, građani su bili u prilici i da svojim potpisima podrže njegovu kandidaturu, a iz DJB navode da je potrebna kvota u Vranju već ispunjena tokom vikenda.

Nakon Vladičinog Hana i Vranja, planirano je da Saša Radulović u sredu obiđe i Leskovac i Prokuplje.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: