Radulović: Vučićeva partokratija košta MILIJARDU EVRA (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 15.03.2017 - 12:55

Kandidat za predsednika Saša Radulović izjavio je u Vranju da partijsko zapošljavanje Srbiju godišnje košta preko milijardu evra, a penzionerima je „oteto 180 miliona evra“.

Radulović: Svi se boje Vučića, a Vučić se boji mene FOTO: D. Ristić/OK Radio Radulović: Svi se boje Vučića, a Vučić se boji mene FOTO: D. Ristić/OK Radio

Radulović je posetio Vranje drugi put u roku od nedelju dana u okviru dela kampanje koji je nazvan „Krug za drugi krug“.

U razgovoru sa Vranjancima, on je poseban fokus stavio na starije građane, sa kojima je razgovarao o penzijama i pritom obećao da će im, ako bude izabran, „vratiti ono što im je oduzeto“.

- Vučić je penzionerima oteo penzije, ne zato da bi spasio državu od bankrota, nego da bi platio svoje partijsko zapošljavanje.

Vučićevo partijsko zapošljavanje Srbiju godišnje košta preko milijardu evra, a penzionerima je oteo 180 miliona.

Ako je jednom penzioneru uzeo 3.000 dinara mesečno, to je za ove dve godine preko 1.000 evra.

To je cena koju je svaki penzioner platio da bi bila održana ova partijska mašinerija
– rekao je Radulović, ponovivši da su predstojeći izbori referendum „Za i protiv Vučića“.

Prema njegovom predsedničkom programu, taj novac bi penzionerima mogao biti vraćen uvođenjem reda u državu i ukidanjem subvencija stranim investitorima, čime bi mogli i da se smanje porezi i doprinosi.

Radulović poručuje da, ukoliko bude izabran za predsednika Srbije, neće potpisati nijedan „štetan zakon“, kao što su zakoni o smanjenju penzija, davanju subvencija ili davanju velikih ugovora stranim firmama.

- Najvažnije je da će se, porazom Vučića, raspisati vanredni parlamentarni izbori, što otvara put za promenu čitavog sistema i uvođenje reda u celu državu.

Vučić nije izmislio partijsko zapošljavanje, ali ga je doveo do savršenstva i zbog toga pozivam sve birače da izađu na glasanje i izaberu svog kandidata kome će dati glas.

Svi se boje Vučića, a on se boji mene, zato što zna šta sam radio u ministarstvu i kako sam otkrio ono što radi on i njegova porodica
– poručio je predsednički kandidat Saša Radulović u Vranju.
 

    

 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: