Rama u Preševu, policija na nogama

Lokalne vesti - Utorak 11.11.2014 - 08:37

Vranje - Premijer Albanije Edi Rama, drugog dana posete Srbiji boraviće u utorak u Preševu.

Bilbordi dobrodošlice Rami u Preševu foto Tanjug Bilbordi dobrodošlice Rami u Preševu foto Tanjug

Preševo je oblepljeno plakatima dobrodošlice Rami, a za 11 časova zakazan je i njegov dolazak u grad.

Na licu mesta je novinar OK Radija, a prema protokolu, Rami će najpre u sali SO Preševo biti dodeljeno priznanje počasnog građanina Preševa, posle čega će sa ovdašnjim političkim lliderima imati kratak susret iza zatvorenih vrata.

Edi Rama će potom, u Domu kulture „Abdulah Krašnica“ razgovarati sa građanima i predstavnicima javnog života, a prema protokolu na Kosovo će preći u 12:30 minuta na prelazu Končulj.

Preševo je danas pod potpunom kontrolom policije, a kako javljaju agencije, reč je o nevišenim merama obezbeđenja, čitavim putem od Niša do Preševa i u samom gradu.

Prema navodima „Blica“ sinoć je u Preševu privedeno nekoliko Albanaca koji su pokušali da na javna mesta istaknu zastave Albanije.
 
- Od tih lica uzeli smo izjave na okolnosti o postavljanju zastava, a potom smo ih pustili – rečeno je „Blicu“ u vranjskoj Policijskoj upravi.
 

OK RADIO, Blic

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: