Ranjeni u Drami čeka OPERACIJU

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.07.2017 - 10:19

B.S. (33) koji je ranjen u pucnjavi koja se tokom vikenda dogodila u diskoteci „Drama“ u Vranju, u ponedeljak bi trebalo da bude operisan na hirurškoj klinici Kliničkog centra u Nišu, saznaje OK Radio.

Diskoteka Diskoteka "Drama", mesto pucnjave FOTO: S. Tasić/OK Radio

Njegovo opšte zdravstveno stanje je stabilno, potvrdio je za OK Radio prof. dr Goran Stanojević, pomoćnik generalnog direktora za hiruršku delatnost.

Prof. Stanojević kaže da B.S. nije vitalno ugrožen i da je smešten na ortopedskom odeljenju.

- Povređeni ima prelom nadlaktice, što može da bude opasno, ali u intervenciju nije uključen vaskularni hirurg, što ukazuje na to da nema povrede krvnih sudova, već se radi samo o prelomu koštanih struktura.

On bi tokom dana trebalo da bude operisan, tako da ćemo više informacija o njegovom zdravstvenom stanju imati nakon intervencije
– kaže prof. Stanojević.

B.S. je u noći između subote i nedelje ranjen puškom sa skraćenom cevi, takozvanim „kratežom“ i nakon toga transportovan u Klinički centar u Nišu.

Osumnjičeni za napad u diskoteci je uhapšen i očekuje se da policija saopšti više detalja o događaju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: