Raška bez vode, snabdevanje iz cisterni

Lokalne vesti - Subota 02.07.2016 - 19:56

U ulici Omladinskih brigada u Vranju u subotu je došlo do dve havarije na vodovodnoj mreži, pa će meštani ove ulice i naselja Raška vodom biti snabdevani iz cisterni, kažu iz Vodovoda.

Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u nedelju do 14 časova; Foto: D. Ristić Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u nedelju do 14 časova; Foto: D. Ristić

Najpre je u jutarnjih časovima došlo do havarije na magistralnom cevovodu kod Fabrike hleba i mleka.

- Ovaj kvar je saniran pravovremeno, pa je vodosnabdevanje ovog dela grada normalizovano do 14 časova – kaže Ninoslav Novković, šef održavanja u Vodovodu.

Međutim, oko 19 časova je ponovo došlo do havarije u istoj ulici, malo iznad prvog, pa su bez vode ostali potrošači u ovoj ulici i naselju Raška.

Zbog specifične lokacije kvara i ukrštanja podzemnih instalacija, kvar neće moći da bude saniran u toku današnjeg dana.

- Ekipe Vodovoda će biti angažovane u nedelju od 7 časova ujutro, tako da se očekuje normalizovanje vodosnabdevanja najkasnije do 14 sati – kaže Novković.

Cisterne sa pijaćom vodom će u subotu u toku večeri biti postavljene u Maričkoj ulici, kod preduzeća „Trace“.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: