Raskopani trotoari u centru: Nije do Direkcije

Lokalne vesti - Ponedeljak 19.10.2015 - 11:12

Trotoari u centru Vranja, koji su početkom leta bili završeni u okviru rekonstrukcije glavne ulice, ponovo su raskopani.

Preduzeće Preduzeće "Leon" razvlači kablove za svoje potrebe. Foto: Slobodan Stojković
Ovakva slika u centru Vranja, uz raskopanu pešačku zonu, izazvala je pravo ogorčenje građana, sudeći prema reakcijama čitalaca OK Radio portala, koji su se javljali.
 
Po rečima Dragana Stojkovića, direktora Direkcije za razvoj, ovi radovi nemaju veze sa pomenutim preduzećem i propustima u radu njegovih službi kako građani misle, već sa potrebama koje ima preduzeće „Leon konditors“.
 
- Bilo bi smešno da Direkcija raskopava nešto što je urađeno pre dva tri meseca. Preduzeće „Leon“ je dobilo građevinsku dozvolu da poveže svoja dva objekta i da postavi elektro kabl.
 
Tako da „Leon“ trenutno izvodi radove koji „bodu oči“ prolaznicima. Nadležne gradske službe su dale dozvole za tako nešto. „Leon“ je kao i svaki investitor u gradu.
 
Imamo primer u Maričkoj ulici gde „Telekom“ izvodi radove, ali ih izgleda niko ne vidi - zaključuje Stojković.
 
On dodaje da je u razgovoru sa vlasnikom preduzeća „Leon“ saznao da ovi radovi nisu mogli da budu završeni paralelno dok je Direkcija rekonstrulisala glavnu ulicu, jer za to nisu postojale odgovarajuće dozvole.  
 
 
 
 
 
 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: