Raspisan konkurs za nagradu SVETI SAVA

Lokalne vesti - Utorak 28.11.2017 - 09:55

Organizacioni odbor manifestacije „Svetosavska nedelja“ u Vranju doneo je odluku o raspisivanju konkursa za dodelu nagrade „Sveti Sava“.

Svaki predlagač može predložiti samo jednog kandidata. Foto: OK Radio Svaki predlagač može predložiti samo jednog kandidata. Foto: OK Radio

Dobitnici  nagrade „Sveti Sava“  mogu biti  obrazovno - vaspitne i druge ustanove, koje pored svoje osnovne delatnosti participiraju u delatnosti obrazovanja i vaspitanja.

Tu spadaju Predškolska ustanova, osnovne, srednje i visoke škole, fakulteti i pojedinci  koji se bave obrazovno-vaspitnim  radom  u školi i Predškolskoj ustanovi, učenici osnovnih i srednjih škola i studenti.

Pravo predlaganja kandidata za nagradu “Sveti Sava” imaju sva pravna i fizička lica.


Fizičko ili pravno lice koje predlaže kandidata za nagradu, može predložiti samo po jednu ustanovu, pojedinca, učenika ili studenta.

Svaki predlagač može predložiti samo po jednog kandidata za svaku pojedinačnu kategoriju.
 
Predlozi moraju biti  dostavljeni u pisanoj formi  i sa potrebnim dokazima, sa potpunim obrazloženjem, tako da Komisija ima dovoljno elemenata za ocenu predloženih  kandidata.

Sva dokumenta moraju biti vezana isključivo za godinu za koju se dodeljuje nagrada.

Predlozi se, na propisanim obrascima, dostavljaju Komisiji za utvrđivanje predloga  za dodelu nagrade “Sveti Sava” najkasnije do 15. januara.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: