Raspisan poziv za nagradu 31. JANUAR

Lokalne vesti - Sreda 04.01.2017 - 09:10

Grad Vranje preko svoje komisije za mandatno-imunitetska pitanja raspisao je javni poziv za podnošenje predloga za dodelu nagrada za Dan grada, 31. januar.

Sa jedne od ranijih proslava FOTO OK Radio Sa jedne od ranijih proslava FOTO OK Radio

Ovaj dan se slavi kao Dan oslobođenja Vranja, a posvećen je 1878. godini i oslobođenju grada od Osmanlija, posle ropstva koje je trajalo najduže u Srbiji, oko 470 godina.

Prema slovu konkursa, Grad za 2017. godinu dodeljuju „Specijalno javno priznanje 31. januar“, „Javno priznanje 31. januar“, koja se dobitnicima mogu dodeliti samo jedanput.

„Specijalno javno priznanje 31. januar“ će se dodeliti fizičkom licu za izuzetne dugogodišnje rezultate i dostignuća u oblasti naučnog i umetničkog stvaralaštva, od značaja za afirmaciju grada Vranja, u vidu diplome sa novčanim iznosom.

„Javno priznanje 31. januar“ može se dodeliti fizičkom i pravnom licu za izuzetne rezultate u unapređenju privrede, privatnog preduzetništva, društvenih delatnosti, odbrane i zaštite, bezbednosti građana, kao i drugim oblastima od značaja za grad Vranje.

Ovih priznanja može biti najviše šest, od koji se tri dodeljuju fizičkim, a tri pravnim licima, u vidu diplome sa novčanim iznosom.

Predlozi se mogu slati do 20. januara ove godine.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: