RASPLET U SNS-u: Bulatović jedini kandidat stranke?

Lokalne vesti - Sreda 11.03.2015 - 12:40

Jedan od dva poverenika SNS u Vranju Slaviša Bulatović jedini je kandidat za budućeg predsednika Gradskog odbora te stranke.

Stevanović podržao Bulatovićevu kandidaturu Stevanović podržao Bulatovićevu kandidaturu

Taj predlog utvrđen je na sastanku Povereništva u utorak uveče, kome je prisustvovao i državni sekretar Dragan Stevanović Boske.

Na sastanku su pored ostalih članova i funkcionera bili prisutni i Goran Nikolić, Dejan Stanojević, Miroljub Stanković, Slobodan Milenković, Maja Ristić, Goran Đorđević, Boban Antanasijević, Aleksandar Janjić, Stefan Dutina, Milena Mišić, Momir Stoilković, Zoran Velinović, Dragan Sentić i Dragan Nasković.

Na sastanku je Dragan Stevanović Boske zatražio od članstva da budu složni i jedinstveni prilikom izbora koji će uskoro biti raspisani.

Poverenik Slaviša Bulatović potvrdio je za OK Radio svoju kandidaturu za predsednika Gradskog odbora.

– Očekujemo da na narednom Glavnom odboru stranke budu raspisani unutarstranački izbori. Očekujem da SNS dobije nakon izbora stabilan Gradski odbor u Vranju sa kompletnom infrastrukturom.

Tu će biti provereni, čestiti i pošteni kadrovi i to je jedino što Vranju i njegovim građanima treba u ovom trenutku.

Takođe, očekujem jedisntvo članova prilikom izbora i velika mi je čast što me za tu funkciju predložio kolega Goran Nikolić.

Svakako bilo je i lepih, ali i teških trenutaka i biće ih još i nećemo imati lak zadatak. Znamo da je GrO bio raspušten, ali se nećemo obazirati na to što se ranije dešavalo i idemo samo napred.

Stranka je velika sa dosta članova i zato nam je jedinstvo preko potrebno – kaže Bulatović.

Kako se nezvanično saznaje, na sastanku u utorak bilo je reči i o smenjenim i izbačenim članovima Povereništva SNS u Vranju.

Neimenovani sagovornik koji je prisustvovao sastanku kaže da je donet zaključak kako je stranka poslednjih dana dosta oljagana u medijima i da više ne treba slušati šta pričaju bivši i smenjeni članovi.

Oni su na sastanku okarakterisani kao „bolidi koji svojim pričama žele samo da napakoste stranci i sruše njen ugled“.

Prema očekivanjima, unutarstranački izbori u Srpskoj naprednoj stranci trebalo bi da budu raspisani oko 15. marta. Već početkom juna znaće se sastav novog Gradskog odbora u Vranju.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: