"Raspušteni, isključeni ili streljani?"

Lokalne vesti - Četvrtak 09.10.2014 - 08:23

Vranje - Niko od zvaničnog rukovodstva Opštinskog odbora SPS-a u Vladičinom Hanu nije dobio nikakav dokument o raspuštanju, tvrdi Zoran Ljubisavljević, sekretar ove partije, odgovarajući na saopštenje privremenog rukovodstva te stranke u Hanu.

Ljubisavljević oštro odgovara oponentima Ljubisavljević oštro odgovara oponentima

On dodaje da nije isključen iz SPS-a, kako se tvrdi u saopštenju, i da je na sednici lokalnog parlamenta, održanoj u ponedeljak, nastupao kao oddbornik socijalista.

- Do ovog  momenta ja nisam dobio te famozne odluke o isključivanju iz SPS – a i raspuštanju odbora, niti je pak bilo ko od predstavnika organa stranke dobio  odluku o raspuštanju odbora.

Na vašem portalu sam u saopštenju privremenog organa pročitao da je formiran odbor za sprovođenje partijskih izbora. Tako da privremeno rukovodstvo nije ni nadležno da me isključuje iz stranke.

Mi ono što znamo, znamo neformalno. I to znamo da je bio predlog Negovana Stankovića, na osnovu neke tajne optužnice da smo loše radili, koji niko nije predočio nama.

Tako za slučaj da smo raspušteni, isključeni lili streljani, mi to ne znamo.

To su dva Dragana Dimitrijevića sastavila, a  Žarko Obradović, prema našim informacijama, pročitao samo jedan pasus.

To su ti maniri tajnog rada, zbog toga što pomenuti članovi nemaju uporište u partiji i kod građana – kaže Ljubisavljević.

Privremeno rukovodstvo nema uporište u biračkom telu, dodaje on, jer da ima ne bi toliko trčali da zauzmu pozicije u oči partijskih izbora

- Pošto se u saopštenju pominju fotelje koje svi mi volimo, mogu da kažem da ih i ja volim, ali na način na koji su ta dva Dragana  sela u njih nikada ne bih praktikovao, a to je da klekneš pred gazdom i dobiješ fotelju.

Došao sam u SPS, posle partijskih izbora, kada je SPS imala 1,5 odbornika jer je bila u koaliciji sa PUPS -om.

Na poslednjim izborima smo imali osam odbornika. I da budem isključen iz stranke, ja se neću žaliti, jer nemam šta da tražim sa ljudima koji do pozicija dolaze na osnovu tajnih optužnica, a sve se za račun treće partije – kaže Ljubisavljević.

On nije hteo da precizira o kojoj je partiji reč jer će se, kako kaže, vrlo brzo otkriti koja je to stranka.

Slađana Tasić

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: